Youtube

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Schilderwerkzaamheden

Wij verzorgen alle voorkomende binnen -en buitenschilderwerken. Deze werkzaamheden worden vakkundig en volgens voorschrift van de fabrikant uitgevoerd.

Binnenschilderwerk: Het houtwerk in het interieur moet beschermd worden. Denk bijvoorbeeld aan condensschade bij ramen. Daarnaast heeft het ook een decoratieve functie. Er is een zeer uiteenlopend aanbod van toe te passen producten, die allemaal watergedragen zijn. Milieu en gezondheid zijn hierbij gebaat. De binnenafwerking die wij verzorgen bestaat uit het schilderen van wanden, plafonds, ramen, deuren, kozijnen e.d.

Buitenschilderwerk: Uw huis of gebouw is een duur bezit en met goed onderhoud van het houtwerk kunt u kosten besparen. Bij te lang wachten of uitstellen van onderhoud moet er meer werk verzet worden. Bij goed onderhoud kan de schilder met geringe behandelingen het houtwerk weer in topconditie krijgen en houden. Kostenbesparing. Er is keuze uit diverse onderhoudssystemen. Een goed en degelijk verftechnisch advies vraagt om specialistische kennis over de verschillende verfsoorten, de diverse ondergronden en het opstellen van een projectgericht onderhoudsplan. Ieder object heeft zijn eigen aanpak nodig. Of het nu gaat om bedrijfspanden, monumentale panden, woonhuizen of een ander gebouw. Wij geven een passend advies met bijbehorende duidelijke -en vrijblijvende offerte.